La nostra història


NEGOCI DE TRAJECTORIA FAMILIAR. 1989

Temps era temps, o potser no tant, una parella de treballadors i apassionats a la restauració varen aterrar al Bayona de la Panadella. Després de 10 anys, varen decidir canviar de treball i desplaçar-se fins a Vilafranca del Penedés, on va néixer el Juanjo i van treballar-hi durant 5 anys. Després de treballar en diferents restaurants i amb el caràcter emprenedor que els distingia…Havia arribat el moment de fer el gran salt professional, muntar el seu propi restaurant!!! I així va començar una nova aventura, l’hostal – restaurant Bona Teca era una realitat!


EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL D’EN JUANJO

Més de vint anys dedicats a la restauració, anys i anys darrere la barra d’un bar, créixer en una família d’emprenedors i la vocació per la feina ben feta… En Juanjo porta les regnes d’un negoci amb més de dues dècades de recorregut! L’antic Bona Teca, el nou Nobadis!!!
Tot va començar quan tenia 14 anys, ajudava als meus pares al Bona Teca. M’agradava treballar allà, el tracte personal amb els clients, veure el funcionament del restaurant, entre altres. El meu pare, amb visió de futur, va enviar-me a treballar fora, per aprendre força i poder formar-me als millors establiments de restauració de la contrada. Hostal vell de la Panadella, La Fonda del Nastasi i com a extra a diferents sales de banquets com ara el Big Ben, Resquitx, Palau de Margalef, Pastisseria Prats i la Tugues. L’any 2002, junt amb la meva dona, vàrem decidir obrir el nostre propi restaurant, arrel de veure l’èxit de certs restaurants de Lleida capital. I així va sorgir… La Cosa Nostra, restaurant italià però amb essència Lleidatana. Primer compràvem tot a un proveïdor, dos anys més tard, al 2004, vam començar a transformar les primeres matèries nosaltres al nostre obrador. L’any 2008 ens aventuràvem amb el nostre establiment de Tàrrega i fins fa 6 mesos aquesta era la nostra realitat… El febrer del 2017 adquiríem el restaurant familiar Bona Teca per restaurar-lo i convertir-lo en Nobadis amb la intenció de cobrir les necessitats d’un altre tipus de públic.


INQUIETUDS

Corria l’any 2012 – 2013 quan per inquietud professional i la passió pels vins fan que el Juanjo comencés a estudiar el curs d’extensió universitària de Sommelier al CETT de Barcelona (UAB). Això va unir la seva professió amb la seva vocació, convertint-se en un professional del món del vi dins de la restauració.

“Sempre m’ha agradat treballar la restauració de qualitat” Idea que sempre ha defensat el nostre restaurador i sommelier.


“CURSES DE CAMBRERS”

Anècdotes del sector, n’hi ha tantes per explicar!!! La que recordo amb més carinyo són les curses de cambrers… M’agradava participar-hi! Vaig quedar subcampió d’Espanya l’any 2001 i 1r de Catalunya els anys 2002, 2003 i 2004. No va estar gens malament, oi?


Passats uns anys, recordar un moment molt especial per a mi, 3r Finalista del prestigiós concurs del Millor Sommelier de Catalunya l’any 2014. Un premi a l’esforç i a la passió!


CAP ON ANEM?

I per acabar aquesta petita introducció de QUI SOM, hem de dibuixar el camí de cap on volem anar. Després de 30 anys de Bona Teca, arriba el Nobadis per preservar el patrimoni gastronòmic de casa nostra. Cuina casolana i de mercat, especialistes en brasa, menú diari i esmorzars de forquilla són alguns dels trets diferencials del Nobadis.

Brindem!