NEGOCI DE TRAJECTORIA FAMILIAR. 1989
Temps era temps, o potser no tant, una parella de treballadors i apassionats a la restauració varen aterrar al Bayona de la Panadella. Després de 10 anys, varen decidir canviar de treball i desplaçar-se fins a Vilafranca del Penedés, on va néixer el Juanjo i van treballar-hi durant 5 anys. Després de treballar en diferents restaurants i amb el caràcter emprenedor que els distingia…Havia arribat el moment de fer el gran salt professional, muntar el seu propi restaurant!!! I així va començar una nova aventura, l’hostal – restaurant Bona Teca era una realitat!
EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL D’EN JUANJO
Més de vint anys dedicats a la restauració, anys i anys darrere la barra d’un bar, créixer en una família d’emprenedors i la vocació per la feina ben feta… En Juanjo porta les regnes d’un negoci amb més de dues dècades de recorregut! L’antic Bona Teca, el nou Nobadis!!!
Tot va començar quan tenia 14 anys, ajudava als meus pares al Bona Teca. M’agradava treballar allà, el tracte personal amb els clients, veure el funcionament del restaurant, entre altres. El meu pare, amb visió de futur, va enviar-me a treballar fora, per aprendre força i poder formar-me als millors establiments de restauració de la contrada. Hostal vell de la Panadella, La Fonda del Nastasi i com a extra a diferents sales de banquets com ara el Big Ben, Resquitx, Palau de Margalef, Pastisseria Prats i la Tugues. L’any 2002, junt amb la meva dona, vàrem decidir obrir el nostre propi restaurant, arrel de veure l’èxit de certs restaurants de Lleida capital. I així va sorgir… La Cosa Nostra, restaurant italià però amb essència Lleidatana. Primer compràvem tot a un proveïdor, dos anys més tard, al 2004, vam començar a transformar les primeres matèries nosaltres al nostre obrador. L’any 2008 ens aventuràvem amb el nostre establiment de Tàrrega i fins fa 6 mesos aquesta era la nostra realitat… El febrer del 2017 adquiríem el restaurant familiar Bona Teca per restaurar-lo i convertir-lo en Nobadis amb la intenció de cobrir les necessitats d’un altre tipus de públic.